Hoe kunnen informatiesystemen beter bijdragen aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen, de bedrijfswaarde verhogen of zelfs continue businessverbeteringen genereren? Utility4you levert bedrijfskundige consultancy op en rondom deze ERP/SAP-systemen, gericht op optimalisatie binnen de klantorganisatie.

Doelen blijvend waarmaken

Een betere sturing van de organisatie. Procesoptimalisatie en het verhogen van de efficiency. Voorspelbaarheid en beheersbaarheid van kosten en resultaat. Dit zijn veelal de belangrijkste overwegingen om voor ERP te kiezen. Om deze doelen blijvend waar te kunnen maken is continue verbetering vereist. Utility4you richt zich op het snijvlak tussen processen en systemen, omdat hier de belangrijkste verbeteringen te realiseren zijn. Hierbinnen doet zij alles wat zich in en rond SAP ERP afspeelt, toegespitst op utilities-gerelateerde bedrijven. Van functioneel tot technisch advies, audits en projectmanagement, met een scherp oog voor integratie en optimalisatie.

Haal nog meer uit SAP

Insteek is verhoging van de operational excellence door procesoptimalisatie, gekoppeld aan kostenreductie. Continuous improvement dus, gericht op een betere benutting van uw SAP-pakket. Bijvoorbeeld door maatwerk te elimineren en zoveel mogelijk functies in het bestaande systeem onder te brengen. Een slimmer gebruik van ERP kan uw bedrijfsefficiency aanzienlijk verbeteren en past ook in het ‘SAP, tenzij’-beleid dat veel bedrijven voeren.